Skip to content
Hoe wij werken

Wij zijn pas tevreden als iedereen tevreden is

Lodewijk en Salome staan klaar voor alle service vragen

Met meer dan 100 jaar ervaring in het realiseren van keukens, sanitair en tegels, zijn wij de partner voor bouwend en ontwikkelend Nederland.

Over ons
Proactief

Kick-off en kopersavonden

Elke samenwerking start met een kick-off. Door actief mee te denken, zorgvuldig te plannen en constant te communiceren, garanderen we een vlotte voortgang. Een essentieel onderdeel hiervan zijn onze kopersavonden. Tijdens deze exclusieve evenementen krijgen je klanten de kans om vragen te stellen, onze showroom te verkennen en hun nieuwe buren te leren kennen.

huysinc-vrouw-receptie-1
Transparant

Naadloze afstemming
met het bouwproces

Ons projectbureau werkt samen met de werkvoorbereiding van de opdrachtgever om de keuzes van klanten in de showroom perfect af te stemmen op het bouwproces. Zo blijf je als opdrachtgever altijd op de hoogte van de keuzes die jouw klanten maken.

Dennis die een rondleiding in de Huysinc showroom geeft
Nauwkeurig

Montage en plaatsing

Tijdens de bouw werken we hand in hand met de bouwkundige aannemer of kopersbegeleiding van de aannemer om de montage en plaatsing van keukens, tegels en sanitair naadloos te integreren in de bouwplanning.

Rondleiding op de bouwplaats

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wij zijn trots op onze projecten door heel Nederland

Wij realiseren keukens, badkamers en tegelwerk voor verschillende projecten van diverse ontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven

Maak kennis met ons team.