Skip to content
Over ons

Mensen kopen geen vastgoed, mensen kopen een droom

Joey van DHOMUS
Met onze drie labels, Huysinc, ASTO en LEICHT Amsterdam, helpen we onze opdrachtgevers hun visie te realiseren en bieden we onze particuliere klanten een deskundige klantreis.
Historie

Ruim 100 jaar ervaring in keukens, badkamers en tegelwerk

Huysinc was onderdeel van het Brabantse Van Wanrooij Bouw & Ontwikkelingsbedrijf, dat zich al sinds 1978 succesvol richtte op de nieuwbouwmarkt. Met de overname van het Warenhuys door Waterland Private Equity in mei 2022 is de transitie gestart. Dit werd gevolgd door de overname van ASTO en LEICHT Amsterdam, waarmee een 'familie van bedrijven' met een landelijke dekking werd gevormd. Met deze combinatie van toonaangevende labels bouwen we verder op een solide fundament van ruim 100 jaar keuken- en badkamer ervaring en gaan we met gebundelde kracht de toekomst in.

Oude Van Wanrooij
Onze belofte

Jouw partner door de gehele klantreis

Wij bieden onze klanten niet alleen een uniek eindproduct, maar ook een zorgeloze weg er naartoe. Van advies, aankoop tot oplevering en service. Keukens en badkamers spelen een belangrijke rol in de marketing van een nieuwbouwproject. Ze vormen een essentieel onderdeel voor de totale beleving van een woning en dragen daarmee in grote mate bij aan het woongeluk in het leven van onze eindklanten. Naast leverancier van prachtige keukens en badkamers zijn we daarom vooral een ‘klantreispartner’.

Hoe wij werken
Dennis en Joey van DHOMUS
Het fundament

Eigenaarschap, recht door zee en samen sterker

De basis is niet alleen onze mooie showrooms of het brede portfolio van kwalitatieve merken die we voeren. Het is vooral de deskundigheid en toewijding waarmee alle collega’s iedere dag onze opdrachtgevers en klanten adviseren en helpen. En het is de cultuur -van eigenaarschap, recht door zee en samen sterker- waaraan we ieder dag blijven werken. Daarom steken we veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zij maken immers de DHOMUS belofte waar.

Image (9)

Wat wij bieden

Oplossingen die overtuigen

Met onze strakke processen en hoogwaardige showrooms brengen we de ideeën van projectontwikkelaars en onze particuliere klanten tot leven. Dankzij onze slimme oplossingen halen we het maximale rendement uit ieder budget.

Klanttevredenheid en bouwbegeleiding

Onze processen zijn fijngeslepen door jarenlange ervaring in de ontwikkelings- en bouwsector. Dit heeft niet alleen voordelen voor het eindproduct, maar ook voor de weg ernaartoe. Ons toegewijde projectbureau gidst u door het gehele voorbereidingstraject van het project waarna de klant verder begeleid wordt tijdens de klantreis door onze deskundige medewerkers.

Winnende concepten

Bij DHOMUS bieden we toonaangevende keuken- en badkamer-concepten, ondersteund door topmerken zoals LEICHT, Schröder, SieMatic, vtwonen of Villeroy & Boch en onze Select huismerken. Onze modeloplossingen zijn ontworpen om bouwbedrijven een voorsprong te geven bij aanbestedingen, door kwalitatieve keukens en badkamers te bieden die opdrachtgevers en klanten overtuigen.

Ontmoet de mensen achter DHOMUS

Hoe wij werken

Wij nemen je alle zorg uit handen bij bouw en projectontwikkeling.

Lees hoe we dat doen
Image-1

Project partners waar wij mee samenwerken

Onze labels

 • huysinc-min huysinc_since_logo

  Huysinc

  Met meer dan 45 jaar ervaring is Huysinc dé expert op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

  In de ruime showroom van 4.500m² vinden klanten een scala aan inspiratie, ondersteund door een ervaren team van adviseurs en monteurs en een uitgebreid assortiment. Als veelzijdige partner werkt Huysinc nauw samen met projectontwikkelaars, beleggers, architecten, aannemers en woningbouwcorporaties.

  Hierin excelleert Huysinc in het bieden van uitstekende service, het ontzorgen van opdrachtgevers en het realiseren van de mooiste droomkeukens en badkamers.

 • Bruin witte moderne keuken Logo-ASTO-1

  ASTO

  Sinds 1973 heeft het familiebedrijf ASTO zich toegelegd op het realiseren van keukendromen, met een diepgaande focus op functionaliteit en design. Bovendien beschouwt ASTO de keuken als een integraal onderdeel van de totale leefruimte.

  ASTO is uitgegroeid tot een veelzijdige partner in nieuwbouw-, vernieuwbouw- en renovatieprojecten. In nauwe samenwerking met projectontwikkelaars, beleggers, architecten, aannemers en woningbouwcorporaties heeft ASTO een stevige positie verworven in de markt.

 • Banner LEICHT team (5) Logo-LEICHT-1

  LEICHT Amsterdam

  De LEICHT brandstore in Amsterdam brengt het prestigieuze Duitse merk LEICHT naar voren, dat bekend staat om zijn architectonische keukens.

  Als voorloper in de sector, blijft LEICHT voortdurend innoveren met nieuwe materialen en afwerkingen. Met meer dan 80 jaar ervaring in hoogwaardig keukendesign, heeft LEICHT een stevig fundament aan kennis en expertise in de projectenmarkt opgebouwd.

Maak kennis met ons team.