Skip to content
Zeeduinen in Katwijk
Project

Zeeduinen in Katwijk

Over dit project

Op het Zeehosterrein te Katwijk werken Fullhouse en Van Omme & De Groot in samenwerking met MIX Architectuur aan de ontwikkeling en realisatie van twee appartementengebouwen, welke toekomstige bewoners een ongekend woonplezier in een bijzonder duinlandschap gaan bieden.

 

Het Zeebaken vormt na realisatie een markant baken nabij de rotonde aan het einde van de Parklaan. Hier worden in totaal 21 appartementen en 3 dubbellaagse penthouses gerealiseerd, in omvang variërend vanaf circa 80 m² tot 240 m² woonoppervlak uitkijkend op het kleurrijke duinlandschap en vanaf de 4e verdieping ook met zeezicht. In het Zeebaken zullen de toekomstige bewoners genieten van een fraai duinlandschap aan een prachtig stukje kust. Een plek van waaruit ook makkelijk en snel mooie natuur- en watersportgebieden, boeiende steden en dorpen bezocht kunnen worden. Maar eigenlijk hoeft de toekomstige bewoner de nabije omgeving van het Zeebaken niet te verlaten, want tal van restaurants, gezellige terrassen, winkels en inspirerende musea bevinden zich op loopafstand.

 

Duinpaviljoen heeft een exclusieve ligging bovenop het duin, direct aan de Boulevard. Hier krijgen de bewoners een weids uitzicht over de Noordzee. Duinpaviljoen is een kleinschalig en hoogwaardig gebouw met vier verdiepingen, waarbij het ontwerp en de materialisatie prachtig aansluiten bij de natuurlijke omgeving van duinen, zee en strand. Op de eerste drie verdiepingen komen luxe appartementen met zeezicht, variërend van ca. 75 m² tot 180 m² woonoppervlak met ruime buitenruimtes. De vierde verdieping is gereserveerd voor een penthouse van ca. 285 m² met een uitzonderlijk groot terras van ca. 400 m² en een adembenemend panoramisch 360 graden uitzicht over de zee en het duinlandschap.

 

ASTO is trots partner te zijn voor dit prachtige project in Rotterdam!

Project partners
Aannemer Van-Omme-de-Groot-Projectontwikkelaars-en-bouwers-logo-400x200
Opdrachtgever Contact-Logo-Fullhouse-Vastgoed-KasseNova-aan-de-Vaart
Informatie
Plaats Katwijk
Aantal woningen 38 woningen
Jaar van oplevering in verkoop
Zeebaken buitenaanzicht Zeebaken buitenaanzicht
Penthouse Interieur Duinpaviljoen Penthouse Interieur Duinpaviljoen

Andere projecten

De Markthal in Rotterdam
Aannemer JP van Eesteren
Opdrachtgever Logo-5

De Markthal in Rotterdam

woningen Rotterdam, opgeleverd
Rijtjeswoningen
Aannemer Thunnissen logo
Opdrachtgever AM logo

Koningskwartier fase 1B in Zevenhuizen

woningen Zevenhuizen, in verkoop

Maak kennis met ons team.